Medlem av Elfag

 

Gamlebyen Elektriske er medlem av Elfag. Elfag er den elektrikerkjeden med lengst erfaring og høyest kjennskap i Norge. 50 års kjededrift og 80 % kjennskap i befolkningen dokumenterer dette.

Elfag kjeden skaper konkurransekraft gjennom faglig styrke og gode relasjoner. Medlemskap i Elfag er frivillig og medlemmene eier sin egen virksomhet. Vi er i dag 160 installasjonsbedrifter fordelt på 180 steder i landet! 

Kjeden består av seriøse og profesjonelle elektrikere, som legger vekt på gode og varige forhold til alle kunder, enten de er små eller store. Du vil oppleve at vi er stolte av å tilhøre denne kjeden, og at vi setter vår ære i å utføre jobbene til avtalt tid og avtalt pris.

Gjennom økt kjennskap til kjeden og direkte kontakt med kunder kan du som benytter deg av en Elfagelektriker alltid føle deg trygg på vår kompetanse. Dette, og at vi er en landsdekkende elektrikerkjede, er ett av de viktigste argumenter for å benytte seg av Elfag-elektrikeren.